Chlorella Organic 100% pentru detoxifierea organismului 150 tablete Nutritiv Healthy Livinghttp://www.buyspirulinaalgae.com/ http://www.buyspirulinaalgae.com/best-spirulina-powder/ sitemap http://ow.ly/10kjVU Blogspot

Chlorella Organic 100% pentru detoxifierea organismului 150 tablete Nutritiv Healthy Living – nutritiv.ro

Chlorella Organic 100% – descriere amanuntita a produsului
Chlorella este o alga cu o singura celula, ce are in compozitie foarte multa clorofila. Aceasta este eficienta in eliminarea toxinelor din intestine, alcoolului din ficat si metalelor grele din organism. Totodata, apara corpul de radiatiile ultraviolete, oferind in acelasi timp organismului tot ce are nevoie pentru o buna functionare. Chlorella poate lupta impotriva multor afectiuni deoarece contine o multime de minerale, aminoacizi si vitamine. De exemplu, ne putem referi la complexul de vitamine B, vitaminele A, C, E, K, fier, fosfor, potasiu, calciu, magneziu, acid folic etc. Ea ajuta la producerea probioticelor, a bacteriilor bune si a florei intestinale, luptand impotriva candidei. Are o contributie semnificativa la scaderea trigliceridelor si a colesterolului si poate incetini dezvoltarea tumorilor pe creier si a cancerului de colon, de san si de piele. Daca consumi Chlorella poti ajunge mai rezistent la bacterii si virusi, avand astfel o imunitate mai ridicata, o mai buna presiune arterialasi un sange mai curat. De asemenea, aceasta grabeste repararea tesuturilor si refacerea celulelor, contribuind la vindecarea ranilor. Femeile insarcinate si cele care alapteaza pot folosi Chlorella la recomandarea medicului deoarece poate influenta cantitatea de acid uric din sange. Asadar, chiar daca e o forma de viata simpla, aceasta alga combate afectiuni complexe din organismul nostru.

Chlorella Organic 100% – descrierea amanuntita a compozitiei
Ingrediente/capsula: 100% Chlorella vulgaris micro-alga pulbere.

Chlorella Organic 100% – descrierea modului de administrare
Doza recomandata: 3×5 tablete pe zi, cu multe lichide.
Va rugam sa retineti: nu depasiti doza zilnica recomandata de suplimente alimentare.
Acestea nu ar trebui sa fie utilizate ca un inlocuitor pentru o dieta echilibrata si variata si un stil de viata sanatos.
Trebuie sa fie depozitate intr-un loc racoros, uscat, ferit de lumina si care sa nu fie accesibil copiilor mici.

https://www.nutritiv.ro/ si https://www.facebook.com/nutritiv.ro

Related posts: