Wat doet de chlorella alg?http://www.buyspirulinaalgae.com/ http://www.buyspirulinaalgae.com/best-spirulina-powder/ sitemap http://ow.ly/10kjVU Blogspot

https://www.blissfuel.eu/nl Met 1 capsule per dag neemt je weerstand toe, voel je je geweldig en ga je stralen! De unieke BlissFuel formule verstevigt je huid, haar en nagels van binnenuit, zorgt voor meer energie en stressbestendigheid en verhoogt je weerstand tegen ziektekiemen. Je ziet er niet alleen beter uit, je voelt je ook sterker.

BlissFuel vormt een vast onderdeel van je dagelijkse beautyroutine. Je neemt na of tijdens het ontbijt of de lunch één capsule. De zorgvuldig uitgezochte en unieke ingrediënten versterken lichaam en geest en geven optimale conditie en balans.

BlissFuel is klinisch getest en geschikt voor vegetariërs en veganisten. BlissFuel is gegarandeerd vrij van: gluten, soja, lactose, synthetische conserveringsmiddelen, geur-, kleur- en smaakstoffen.

Je ziet altijd eerst aan de buitenkant wat je aan de binnenkant mist. Voedingstoffen bereiken als laatste je huid, haar en nagels. In de huidige voeding is het helaas niet vanzelfsprekend dat alle juiste voedingsstoffen in de juiste hoeveelheden beschikbaar zijn.

BlissFuel is een supplement dat de uiterlijke kenmerken van ouder worden zal verzachten en een actieve levensstijl kan ondersteunen. BlissFuel is met name geschikt voor mensen die intensief werken, weinig slapen, stress kennen, maar ook genieten van het leven en lekker eten. Een supplement dat unieke ingrediënten als Hydroxytyrosol, Chlorella en Bamboo bevat en ook de juiste vitaminen en mineralen om deze levensstijl zowel fysiek als mentaal te ondersteunen. BlissFuel is zo samengesteld dat de combinaties en doseringen elkaar versterken.

Met 1 capsule BlissFuel per dag vul je alle tekorten aan. BlissFuel voor een nieuwe, gezonde levensstijl.

Houdt de huid gehydrateerd en elastisch
Draagt bij aan mooie en sterke nagels
Geeft volume en glanzend haar
Ondersteunt de DNA synthese
Beschermt de cellen tegen oxidatie
Ondersteunt de werking van het zenuwstelsel
Beschermt tegen de gevolgen van stress
Beschermt tanden, botten, bloedvaten, kraakbeen en gewrichten
Vertraagt het verouderingsproces
Kan grijs worden en vormen van haaruitval tegengaan
Verbetert de werking van het immuunsysteem en de schildklier
Stimuleert vorming en herstel van huid
Beschermt tegen ontstekingen
Activeert natuurlijk energieën in het lichaam
Stimuleert de natuurlijk pigmentatie van huid en haar

https://www.blissfuel.eu/nl

Meer dan lipstick!

Iemand mooier maken gaat verder dan een mooi kapsel en goede make-up. Wanneer je niet goed in je vel zit, zal je nooit op je mooist zijn. Vanuit deze visie wil ik mensen “mooier” maken en ze laten stralen. Ik reis hiervoor de hele wereld over om nieuwe ontwikkelingen en trends te spotten en ontdekkingen te doen op het gebied van beauty, gezondheid en spiritualiteit. Die ervaringen deel ik op:
WEBSITE: http://tomsebastian.com
TWITTER: https://twitter.com/tomsebastian
FACEBOOK: http://www.facebook.com/bytomsebastian
INSTAGRAM: http://www.instagram.com/tomsebastian
LINKEDIN:https://www.linkedin.com/in/bytomsebastian

Related posts: