ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΣΦΠ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ SUPERFOODS 88-63 |FullMatch| 2016/2017http://www.buyspirulinaalgae.com/ http://www.buyspirulinaalgae.com/best-spirulina-powder/ sitemap http://ow.ly/10kjVU Blogspot

Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα που συμβαίνει ανάμεσα στον ΠΑΟ και τον Ολυμπιακό στο μπάσκετ. Μετά τα break στο ΟΑΚΑ, ο Θρύλος έχει πάρει την ταυτότητα του αντιπάλου του και έχουν ακολουθήσει κάτι σκορ απίστευτα. 25 πόντοι τη μια φορά, 19 την άλλη, ξανά 25 την παράλλη. Παραζάλη… Ο Ολυμπιακός τους έχει κάνει να βλέπουν κόκκινο και να… εξαφανίζονται.

Μετά και το χθεσινό 88-63, οι Πειραιώτες έχουν πραγματικά κάνει τους άλλους να βλέπουν φαντάσματα. Πολύς πόνος για τους βάζελους. Είναι η μοναδική φορά που φταίει τελικά για κάτι ο Ολυμπιακός. Τέτοιες διαφορές, άλλωστε, δεν εμφανίζονται συχνά. Αυτή είναι η διαφορά.

Ο Θρύλος κερδίζει με 20άρες, 25άρες και 30άρες τη δεύτερη κατά τεκμήριο καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος και όχι την όγδοη. Τέτοιος πόνος δεν υπάρχει αδέρφια ΓΑΥΡΟΙ. Εκεί που… έρχονταν κι αυτοί, τώρα κάνουν λόγο για νύχτα ντροπής.

Ας πρόσεχαν!

Related posts: